UW PRODUCT DE WERELD IN

Of het nu gaat om milieu en duurzaamheid of iets heel anders: u heeft met uw bedrijf een prachtig product of u levert een schitterende dienst. Het is alleen jammer dat zo weinig mensen dat weten… Hoe pakt u dat aan? Zet u social media in om uw bedrijf onder de aandacht te brengen? Weet u wie uw doelgroep is? Misschien heeft u nog nooit nagedacht over deze vragen. En misschien wilt u dat ook helemaal niet: uw expertise en uw enthousiasme liggen bij uw product! Neem dan een betrouwbare en vakbekwame partner in de arm die u ondersteunt bij marketing en strategie.

Advies, begeleiding, training
Bij MHR Advies adviseren, begeleiden en trainen we bedrijven en/of personen op het gebied van marketing, social media en strategie. Daarvoor houden we trainingen, zodat uw mensen er zelf verder mee kunnen. Daarnaast begeleiden we u bij het ontwikkelen van een strategie en/of marketingbeleid en kunnen we de uitvoering van dat beleid op ons nemen. We kunnen tevens de rol van agentschap op ons nemen voor producten die nationaal en internationaal verkocht worden.

Verandering
Strategisch beleid – zeker als het in een bedrijf nieuw wordt geïntroduceerd – brengt veranderingen met zich mee. Het is heel belangrijk dat iedereen in uw bedrijf in die veranderingen meegaat. Dat veranderingstraject kunnen de mensen van MHR Advies eveneens begeleiden en stimuleren. Wij kunnen niet alleen de doelgroep enthousiast maken voor uw product, maar ook uw eigen mensen enthousiast maken voor uw marketingplan en strategie!

Vragen?
Wilt u weten hoe MHR Advies uw bedrijf en product in de schijnwerpers kan zetten? Heeft u vragen over de manier waarop u een (nieuw) strategisch plan kunt implementeren en uitvoeren? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen.