HOE GOED IS UW VLOER?

Wat onderneemt u om de bodem onder uw bedrijf te beschermen? Is uw vloer wel vloeistofdicht? Welke risico’s nemen uw bedrijfsactiviteiten met zich mee voor de bodem onder en rond uw bedrijf? Heeft u zicht op de vergunningen die u nodig heeft?
Als het om milieuwetgeving gaat, kunt u geconfronteerd worden met veel vragen en onduidelijkheden. Het is vaak complexe materie en zelfs de milieuadministratie kan knap ingewikkeld zijn.

Als uw bedrijf te maken heeft met milieuwetgeving is het prettig om een betrouwbare en deskundige partner te hebben die weet waar hij het over heeft. De mensen van MHR Advies adviseren, begeleiden en voeren milieugerelateerde onderzoeken uit. Wij houden ons bezig met:

  • bodembescherming, vloeistofdichte vloeren, bodemrisicoanalyses (NRB), enz.;
  • bodemonderzoeken, partijkeuringen en bodemsanering;
  • vergunningen

Samenwerking
Wij werken met zeer innovatieve technieken en bedrijven, zodat we de meest uiteenlopende en complexe projecten aan kunnen pakken. We kunnen u tevens de gehele milieuadministratie uit handen nemen. Door deze te digitaliseren heeft u altijd online toegang tot uw documenten, voldoet u aan de wet- en regelgeving én: u heeft er geen omkijken meer naar.

Vragen?
Wilt u weten wat MHR Advies voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen.