MHR Advies is: Marc Rotmans

MHR Advies is mijn zakelijke DNA: het bevat alles wat ik ben en waar ik voor sta. Van meet af aan ben ik in mijn carrière bezig geweest met groen en milieu. Ik heb heel wat expertise opgebouwd in de bodemwereld: ik werk(te) voor milieu- en bodembedrijven en in de lekdetectietechniek. Ik ben al die bedrijven zeer dankbaar voor de kansen die ze mij hebben gegeven, zodat ik mij heb kunnen ontwikkelen in deze branche. Daarbij kwam mijn passie voor marketing al snel bovendrijven. Het bleek een ideale combinatie: milieu, techniek en marketing. Ik heb een enorme drive om zoveel mogelijk mensen te overtuigen van het nut van duurzaamheid en ook van de lol die je daarmee kunt hebben. Je kunt werkelijk prachtige dingen maken en tegelijkertijd de wereld een beetje mooier maken.

Samen

In je eentje kun je niks. Daarom verzamel ik graag bekwame mensen/collega’s om mij heen, die net zo enthousiast zijn als ik als het gaat om duurzaamheid, milieu, groendaken en marketing & strategie. Ik heb met zorg een uitgebreid netwerk opgebouwd waar ik eindeloos uit kan putten om samen mooie projecten mee te realiseren. Zo haal ik de expertise voor groendaken uit Stichting Roofupdate, een stichting die bedrijven en particulieren wil enthousiasmeren voor (onder andere) groene daken en gevels.

Ideale combinatie

In mijn werk voor MHR Advies zijn groen, milieu, marketing en strategie nauw met elkaar verbonden. Veel van mijn opdrachtgevers zijn milieubedrijven of organisaties die zich met een duurzaamheidsproduct of -dienst bezighouden. Vaak zijn het ‘vakidioten’; mensen die enorm veel weten van hun vak. Ze hebben een prachtig product, maar ze weten het niet goed voor het voetlicht te brengen. Daar zit mijn toegevoegde waarde. Ik ben op mijn best als marketeer en strategisch adviseur. Mijn enthousiasme voor groen en milieu gecombineerd met mijn expertise op het gebied van marketing & strategie zorgen voor een ideale mix waarmee duurzame producten en diensten de aandacht krijgen die ze verdienen. Kijk maar eens op de pagina Marketing & Strategie.

Daarnaast kunnen wij met MHR Advies bedrijven (uit alle branches) helpen met milieugerelateerde onderzoeken, vergunningen en milieuwetgeving. De pagina Milieu geeft daar meer informatie over. En dáár weer naast houd ik me vol enthousiasme bezig met sedumdaken: groendaken bedekt met sedumplantjes. Lees er alles over op de pagina Groendaken.

Ik stel me zo voor dat dit niet het enige is dat ik met MHR Advies zal ondernemen. Als ondernemer sta ik open voor alles, maar ik doe vooral wat ik leuk vind. Daarbij vind ik het belangrijk dat ik een bijdrage lever aan een mooiere wereld.

Vragen?

Wilt u meer weten over MHR Advies en wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op en stel uw vragen. MHR Advies en ik staan u graag te woord.

“Mijn enthousiasme voor groen en milieu gecombineerd met mijn expertise op het gebied van marketing & strategie zorgen voor een ideale mix”